Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se na konkurz do muzikálu Mamma Mia! připravila opravdu zodpovědně. A málem z toho bylo stěhování. Denně na písničce, kterou si pro konkurz vybrala, makala několik hodin. "Film jsem si pustila pořádně nahlas asi čtyřikrát a sousedi mě nenávidí, protože jsem si to doma zpívala dokola tak padesátkrát," řekla Super.cz Nosková, která nepodcenila ani outfit.

"Chtěla jsem být stylová, tak jsem vyrazila na nákupy a zakoupila body a kalhoty ve stylu Mamma Mia!," dodala Nosková, která porotu v čele s režisérem Antonínem Procházkou zaujala, její pěvecký i taneční výkon byl bezchybný a pokud projde i u členů legendární skupiny ABBA Björna a Bennyho, měla by mít roli Tanye v kapse.

"Mám z toho dobrý pocit. Bylo by hrozně fajn po Dětech ráje, které byly takovou českou verzí muzikálu Mamma Mia!, zahrát si i světový originál," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám