Hlavní obsah
Článek

Je to docela ironie. Alice Bendová (50) vlivem rozpadu manželství výrazně zhubla a váhu se jí daří už delší dobu udržovat, paradoxně jeden z členů její domácnosti trpí obezitou.

„Máme pejska z útulku a první tři roky jeho života dost trpěl a někdo ho trápil hlady. Když tedy teď dostane jídlo, tak sežere všechno, na co přijde. Je z něj takovej macík,“ svěřila se nám Alice Bendová. Hereččina rodina si krátkosrstého voříška Majka pořídila loni v říjnu, tehdy vážil pět a půl kilo a za půl roku svou váhu zdvojnásobil. „Naše druhá fenka Bigi žere stejně jako on a je pro změnu anorektická. Chodíme s ním často ven a myslím, že netrpí nedostatkem pohybu, ale shodit se mu nedaří,“ kroutí hlavou Alice.

Alice je ale ráda, že je její pes spokojený a šťastný na světě a ráda mu dopřeje psí pamlsky. Herečka se s dalšími osobnostmi zúčastnila nákupů v drogérii jednoho německého řetězce, aby podpořila projekt bojující za dětský úsměv. Celá částka z prodeje produktů označených logem úsměvu poputuje tento týden na konto Nadace Naše dítě.

Syn Vašík a dcera Alička se tedy starají o dva pejsky. Dříve měli ale více zvířat. „Zdá se mi zbytečný pořizovat dítěti rybičky, k těm si člověk stejně vztah nevytvoří. Kromě psů jsme měli ale třeba morčátko, ale to nám uteklo do lesa, protože hledalo jiná morčátka,“ říká Alice a přitom naznačuje prsty uvozovky - konečný osud hlodavce byl mnohem tragičtější, ale dětem je třeba odvyprávět pozitivní verzi příběhu.

Reklama

Další články

Načítám