Hlavní obsah
Článek

Majitelka nepřehlédnutelného dekoltu Eva Feuereislová (24) se po reality show VyVolení opravdu činí. Její vylepšené tělo se stává vyhledávaným věšákem, a navíc se dostala do povědomí kolegyně z českého šoubyznysu, s níž teď vede válku.

Silikonová Eva se ráda chlubí snímky, které by jí měly otevřít dveře do světa modelingu. Jeden z nich Ornellu Štikovou (21) natolik vyděsil, že jím straší malého Quentina, když zlobí, a tím odstartovala svár, který může mít jen jednu vítězku.

Když se Ornella vysmívala, že se Eva prezentuje příšernými fotkami, exmilenka Domenica Martucciho se rozhodla, že za ni nebudou mluvit slova, ale činy. V rámci charitativní akce nadace Šťastná hvězda se tak zúčastnila módní přehlídky, která jí pořádně zvedla sebevědomí. „Jelikož jsem v poslední době dost zhubla, dostala jsem nabídky nejen na focení, ale i na přehlídku známé značky oblečení. Dost mě to potěšilo,“ chlubí se Eva, která se už cítí jako nástupkyně Gisele Bündchen.

„Ornello, podívej se na to, co ty nikdy dělat nebudeš!“ vzkázala silikonová blondýna své rivalce na videoblogu, kde se pochlubila svou první zkušeností. Doufejme, že se Štiková nenechá zahanbit, a brzy se dočkáme odvety.

Reklama

Další články

Načítám