Hlavní obsah
Článek

Jsou spolu už od loňského srpna, doposud je ale naživo nikdo ve společnosti neviděl. Až po tři čtvrtě roce vztahu se advokát Pavel Čálek odhodlal a svoji přítelkyni, modelku Lucii Smatanovou (38), doprovodil na společenskou akci. Proč to tak dlouho trvalo?

"Měl vždycky pracovní povinnosti," vysvětlovala Lucka, proč uplynulé měsíce chodila na společenské akce jen v doprovodu kamarádek. Připustila ovšem, že partner zrovna nevyhledává objektivy fotoaparátů a zájem médií.

Také na reprezentačním plese Prahy 1, kam spolu přišli, musela Lucka docela dlouho počkat, než ji přítel vyzve k tanci. "Počkáme, až si lidi dají pár skleniček a nebudeme na parketu pod drobnohledem a nikdo nebude hledat na našem tanci chyby," přiznala modelka, proč se společným tancem otálejí.

Lucii to v něžné róbě slušelo jako vždy, přiznala nám ale, že si pod šaty s velkým dekoltem nevzala podprsenku, a protože jsme s ní dělali rozhovor na terase paláce Žofín, kde bylo docela chladno, s povídáním spěchala, aby absence spodního prádla nebyla patrná i na našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám