Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco první těhotenství prožívala Lucie Borhyová (46) s dost nepříjemnými pocity, svůj současný požehnaný stav si moderátorka naprosto užívá.

Když Lucie čekala syna Lucase, tak nabrala pětadvacet kilo, nyní v sedmém měsíci má nahoře pouhých šest. „Cítím se opravdu skvěle. Kdyby mi bříško nevadilo při různých pohybech, tak ani nevím, že jsem těhotná," svěřila se Lucie.

Vzhledem k tomu, že jí těhotenství s partnerem Michalem Hrdličkou prospívá, tak se nabízí otázka, jestli nehodlají jít po narození prvního společného dítěte hned do dalšího. „Líbí se mi představa z amerických sitcomů, kde se u společného stolu schází celá rodina, je tam hodně dětí a rozvíjí se několik příběhových linek. Proto bychom chtěli velkou rodinu," svěřil se Super.cz se svými plány Hrdlička.

A jaký je tedy vysněný počet potomků populárního nováckého páru? „Devět dětí i s Lucasem," říká s jiskrou v oku Michal a Lucie s úsměvem kroutí hlavou: „Tolik dětí bych asi nezvládla."

Reklama

Další články

Načítám