Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jako zkušený šedesátník v sobě Patrick Duffy stále nezapře čestného Bobbyho, ale přibývající věk je na něm stále více znát. Úsměv z tváře mu sice nezmizel ani v 65 letech, ale po fyzické stránce na tom není zdaleka tak dobře jako v časech, kdy ztvárnil seriálového naftaře.

Duffy se v seriálu Dallas poprvé objevil už v roce 1978, a přestože jako herec neměl nikdy o nabídky nouzi, Bobby Ewing navždy zůstane jeho nejznámějším počinem. Postavu milovanou divačkami celého světa po sedmi letech opustil, ale později se do seriálu vrátil a sezóna, v níž po nehodě zemřel, byla označena za sen jeho ženy Pamely.

Boby poté v Dallasu vydržel až do jeho závěru v roce 2001 a roli si zopakoval také ve stejnojmenné televizní sérii, která na divácký hit nepříliš úspěšně navázala v roce 2012.

Patrick Duffy je dodnes čestným hostem společenských akcí. Přestože se už nemůže pochlubit vypracovanou postavou, stále neztrácí přízeň svých obdivovatelek. Jeho srdce ale už 40 let patří manželce Carlyn Rosser, s níž má syny Conora (34) a Padraica (40).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám