Hlavní obsah
Článek

Lidé, kteří se vraceli z ranního nákupu, uviděli v lese nahou ženu připoutanou ke stromu. Neváhali a zavolali policii. Během pár minut se do městečka v anglickém hrabství Berkshire přihnalo několik vozů z nichž vyběhli uniformovaní strážce zákona. Ale nic nenašli.

Co se mohlo stát? Zatím nejpravděpodobnější verze je ta, že se zde milenecký pár oddával netradiční sexu s uvazováním a zmizel dříve, než dorazili muži zákona.

"Policie oblasti údolí Temže přijala v deset hodin dvacet jednu minutu dopoledne telefonát, v němž si znepokojený občan dělal starosti o zdraví nahé ženy. Byla prý viděna v lesíku poblíž obchodu Morrisons v čtvrti Woosehill Court.

Prohledali jsme zalesněnou oblast a přilehlé oblasti, ale žádné osoby jsme nenašli.

Momentálně nemáme důkazy, že došlo ke spáchání trestného činu, takže policie k dalším krokům přistupovat nebude," řekl podle listu Metro policejní mluvčí.

Letní příroda je sice lákavá a některé dny je i dost teplo na to, aby se člověk mohl odhalit. Ale je zřejmě nutné dávat si pozor nejen na špičaté větévky, hmyz a podobně, ale i na zvědavé sousedy, kteří se vracejí z nákupu.

Reklama

Další články

Načítám