Hlavní obsah
Článek

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) má postavu, kterou jí nelze než závidět. Byli jsme ale překvapení, že je její tělo samý sval a ten pekáč buchet, co má na břiše, to byl opravdový šok. Dokonalé tělíčko nám předvedla v egyptské Hurghadě, kam vyrazila fotit kampaň pro svoji dvorní návrhářku Ivanu Mentlovou.

"Když mi Ivana zavolala, že budeme fotit v Egyptě, byla jsem nadšená. Mám to tam moc ráda, byla jsem tam několikrát i s rodinou," řekla Super.cz Kuchařová.

Pobyt si moc užila a po focení jí zbyly i tři dny na opalování a odpočinek u moře. "Stihla jsem si vyjet na čtyřkolkách do pouště i výlet lodí. Majitel hotelu, ve kterém jsme bydleli, nám zapůjčil svoji jachtu, a tak jsme se vydali na nádherný ostrov Mahmya, kterému se přezdívá egyptský Karibik, a cestou jsem měla neuvěřitelný zážitek. Plulo kolem nás asi dvanáct delfínů. Opravdová nádhera," upřesnila Kuchařová.

A jaké je tajemství jejího vypracovaného tělíčka? "Když jsem v Čechách, každé ráno mám trénink se svým trenérem v posilovně v pražských Vršovicích. Dává mi pořádně do těla. Také chodím na jógu a stále se věnuji tanci. Od ledna jsme s mým tanečním partnerem Janem Onderem měli šest vystoupení," dodala Kuchařová.

"Nemám postavu zadarmo. Kdybych povolila, bylo by to velmi znát," uzavřela sexy topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám