Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Známá skandalistka Lady Gaga (28) po sérii zrůdných kostýmů opět ukázala svou skutečnou tvář, která je jejímu mediálnímu obrazu hodně vzdálená. V civilu jde o obyčejnou holku, kolem níž by kdekdo prošel bez povšimnutí.

Lady Gaga toho už během své relativně krátké kariéry vystřídala opravdu hodně. Časy, kdy šokovala kostýmem ze syrového masa, jsou pryč, a každý její pokus o skandál vyznívá spíše tragikomicky. Bez kostýmu připomínajícího obyvatele jiných galaxií by to ovšem tato zpěvačka nejspíš nedotáhla až na hudební vrchol, odkud nyní rapidně klesá do nížin průměrného popu.

Kontroverzní interpretka má za sebou účinkování v newyorském klubu, během něhož předvedla to nejhorší ze svého šatníku včetně vysoce vykrojeného body, které zdůraznilo její kynoucí postavu.

Lady Gaga teď dostala potřebu dokázat, že není monstrem, ale opravdovou ženou, a tak na sociální síť umístila selfie zachycující její podobu ráno po probuzení. Bez zběsilých doplňků a výrazného líčení jde vlastně o obyčejnou holku, jejíž přirozená stránka by patrně neupoutala tolik pozornosti jako podivné módní kreace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám