Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Vágnerová pilně trénuje na jednu z hlavních rolí v muzikálu Fantom opery. Zahraje si v něm baletku Meg, a tak nyní tráví hodiny denně na baletním sále, kde se pod vedením primabaleríny Adély Pollertové snaží své tělo dostat do formy. A v pohodě už zvládne roznožku, kterou by před pár týdny neměla šanci udělat.

"Plním si svůj dětský sen. Jsem jediná holka z rodiny, která se neživí baletem a nedělá ho profesionálně. Je to hrozná dřina. Na jevišti to musí vypadat, že to je děsně snadný, ale je to šílený. Mnoho hodin tréninku a bolesti, už se mi posouvá práh bolesti. Tělo se nestačí regenerovat. Včera jsem už byla u profesionálů, kteří prodávají doplňky stravy, protože jsem v podstatě zkolabovala. Ráno už jsem nemohla vstávat z postele," řekla Super.cz Tereza Vágnerová.

Kromě profese zpěvačky by se ráda věnovala také práci PR manažerky, oboru, který vystudovala. "Chtěla bych se tomu věnovat, nyní se vše podřizuje Fantomovi opery a do září se budu věnovat hlavně tomuto muzikálu, ale poté, až se odzkouší, bych chtěla nastoupit někam do agentury. Pondělí až čtvrtek se nehraje, přes den bych nic nedělala, tak proto chci práci," dodala Vágnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám