Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako herečka a profesionálka na slovo vzatá musí zvládat ve scénářích i velmi náročné role, kterých se tato devětadvacetiletá Američanka rozhodně nezalekne. Jena Malone naopak s nadšením přijímá ztvárnění psychologických postav, často žen potýkajících se s drogami, znásilňováním či nechtěným těhotenstvím, a to často v nezávislých filmech. Nahota pro ni navíc nepředstavuje velký problém, což dokázala v minulosti svým pózováním pro S-Magazine. Nyní se dobrovolně svlékla donaha ve svém posledním klipu k písni Dead Rabbit Hopes.

Malone vystupuje jako frontmanka skupiny The Shoe, se kterou nahrála i zmiňovaný song. Ve videu nescházejí záběry na její útlé tělo spíše chlapeckých proporcí a alabastrovou kůži. Pouze to nejintimnější zůstává zakryto okvětními lístky.

Ve filmu se Jena poprvé objevila jako dvanáctiletá. Už ve své prvotině Bastard out of Carolina ztvárnila zneužívanou holčičku. Další nesnadné role přišly ve filmech Kontakt a Druhá nebo první. V poslední době jste ji mohli vidět například v Hunger Games: Vražedné pomstě.

Reklama

Další články

Načítám