Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bohatý přírodní dekolt nemusí být pro Kate Upton jen předností. V praktickém životě totiž mohou její vnady způsobit nepříjemné komplikace.

Přírodou bohatě obdařená modelka a herečka své poklady už několikrát předvedla na titulních stránkách prestižních magazínů, a díky svým ňadrům se dokonce dostala na filmové plátno po boku Cameron Diaz.

Obě dámy se setkaly na londýnské premiéře komedie Jedna za všechny, v níž mají prsa Kate Upton rovnocennou roli jako tvář její slavnější kolegyně. Vnadná kráska si sice okamžiky na červeném koberci užívala se zářícím úsměvem, ale její odjezd i příjezd vzbuzoval rozpaky. Nacpat se totiž s takovou nadílkou na zadní sedadlo auta, to není žádná legrace. Kate Upton tak hrozila zástava dechu, protože se jí ňadra dostala až k nosu.

Takový záběr ovšem ve filmu Jedna za všechny neuvidíte. Kate Upton se v tomto očekávaném snímku neustále prohání v bikinách a spojí své síly nejen s Cameron Diaz, ale také s Leslie Mann, protože je všechny vzájemně podvádí stejný muž, který to má rozehrané rovnou na tři strany. Pokud by si měl ale vybrat podle dekoltu, Kate by byla jasnou volbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám