Hlavní obsah
Článek

Neuplyne snad jediný měsíc, aby se i té nejzkušenější celebritě z řad dívek a dam nestalo kalhotkové faux pas. Daň za to, že si do společnosti vyrazila v příliš krátké sukénce, ostatně splatila už řada modelek i hereček. Kterým kočičkám se v posledním půlroce spodní prádélko dralo ven na denní světlo, si prohlédněte v naší fotogalerii.

V šatech s nekonečným rozparkem vystavila pánskému oku své kalhotky například Andrea Verešová (43), jež si svůj klín obvykle velmi ostražitě střeží. Zato Ornella Štiková (31) se s tím naopak na svých narozeninách vůbec nepárala a v opravdu hodně krátkých šatičkách by své prádélko neschovala, ani kdyby sebevíc chtěla.

To, co smí vidět jenom expremiérův synek Tomáš Topolánek, ukázala i jeho přítelkyně a finalistka České Miss Simona Dvořáková, která se neuhlídala před odjezdem na exotický Mauricius. A už poněkolikáté si zapomněla dávat bacha i Yvetta Blanarovičová (60), jež jinak ráda provokuje především svými hlubokými výstřihy, nebo nestárnoucí zpěvačka Heidi Janků.

Reklama

Další články

Načítám