Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denně jsme svědky toho, jaké zázraky dovedou s dámami v letech provést plastičtí chirurgové. Nemít po šedesátce v obličeji jedinou vrásku je zkrátka nemožné, ale vyprávějte to ženám, které v mládí každý pro jejich krásu obdivoval. Podobným zlepšovákům se nebrání ani herečka a zpěvačka Olivia Newton John, která ve svých pětašedesáti vypadá přímo fantasticky, ovšem ne všude se dá kouzlit se skalpelem...

Představitelka Sandy z legendárního muzikálu Pomáda či interpretka hitů Xanadu či Physical ve středu zavítala do Las Vegas, aby zde slavnostně zahájila sezónu párty nazvaných Summer Nights v tamním klubu Flamingo. Nebýt rozhalenky, která upozornila na její krk, nehádali bychom jí víc než pět křížků.

Jsou to právě ruce a krk, co většinou skutečný věk ženy prozradí. Elasticita kůže se zde navíc vytrácí ještě rychleji než na zbytku těla, a tak pak často sedí vyhlazený obličej na vrásčitém krku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám