Hlavní obsah
Článek

Průkopnice erotického popu Miley Cyrus (21) došla k závěru, že její nahé tělo je přesně tím, po čem její fanoušci touží. Své obdivovatele tak potěšila obalem nového singlu, který potěší především milovníky ženské nahoty.

Nestydatá provokatérka to tentokrát docela přepískla a na obal singlu Adore You Remix se nechala vyblýsknout v póze, která ji prezentuje jako erotický objekt. Miley odhodila podprsenku a s doutníkem v ruce se přitiskla na umělého hřebce. Z tohoto snímku by měl určitě radost vilný stařík Hugh Hefner, který by mohl Miley okamžitě angažovat do Playboye.

Děti, které stále tvoří převážnou část publika této zpěvačky, teď čeká nesnadný úkol, když se budou u svých rodičů dožadovat, aby jim tento hudební skvost koupili. Výsledná podoba přebalu CD sice taktně zakrývá bradavky, ale i tak jde o dost pikantní kousek, který se v obchodě s hudebninami určitě neztratí.

Miley Cyrus už k původní verzi písně Adore You stačila natočit odvážný videoklip, na němž jen ve spodním prádle předvádí, jak si dokáže poradit v posteli, když vedle sebe zrovna nemá žádného zájemce o její tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám