Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky z 5Angels si došly před odletem do Anglie, kde natáčely nový klip, do kadeřnického salónu, aby si nechaly udělat novou barvu na vlasy a dokonalý sestřih. Všechny ale jako krasavice díky zásahu odborníků nedopadly.

Nikdo totiž nevěděl, že sympatická brunetka Angee je alergická na jakoukoliv barvu na těle včetně té na vlasy. Ze začátku to ovšem jasné nebylo, zpěvačka byla v pohodě, rozloučila se s kamarádkami a vyrazila domů.

Ráno ale holky natáčely rozhovor a Angee dorazila s horečkou a nevolností, měla oteklý obličej a reakce se každou minutou zhoršovala. Po natáčení skoro neviděla, měla oteklou celou hlavu, takže musela do nemocnice, kde jí nasadili kortikoidové injekce. V Londýně pak v léčbě pokračovala, aby se vůbec klip mohl točit.

Nakonec se natočil, ale zbylá děvčata z 5Angels říkají, že kdo zná Angee, tak prostě vidí, že v klipu má ještě nateklý obličej. Maskéři sice dělali, co mohli, ale rekce byla tak obrovská, že se to nedalo zamaskovat.

Teď už je naštěstí v pořádku, takže dívky mohou pokračovat v nabitém programu. Stále koncertují jak v Česku a na Slovensku, tak v Anglii a obrovským úspěchem jsou akce v Liverpoolu a v londýnském Hyde Parku, kde na přelomu léta vystoupí například také Backstreet Boys.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám