Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U nové hvězdy seriálu Cesty domů se oslavuje. Přítelkyně herce Radúze Máchy, půvabná baletka Národního divadla Marta Drastíková, totiž proměnila svoji nominaci na cenu Thálie a odnesla si domů vázu, kterou vlastní jen ti nejlepší divadelníci.

Marta si zahrála a hlavně zatančila Julii v inscenaci Prokofjevova Romea a Julie na svých domovských divadelních prknech. "Jsem nadšená, už jsem dostala jednu diváckou cenu," prozradila mladá baletka.

Na slavnostní večer se oblékla do krajkových mini šatů, v nichž chtěla působit jako něžná Julie, a povedlo se jí to. "Chtěla jsem tak zapůsobit," svěřila. Marta na první pohled působí, jako by nikdy nejedla a nepila nic jiného než vodu a vzduch, ale opak je pravdou.

"Strašně ráda vařím a ještě raději jím. Už se těším, až se na večírku najím. Ale nebojte, vidět to na mně nebude. Zítra mám zase dvě představení, takže to rozhodně vytančím," ujistila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám