Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hrála si na hogo fogo, na zazobanou honoraci, všichni ostatní pro ni byli „socky“. Neustále šmejdila po luxusních buticích a skoro to vypadalo, že s Michaelou Maláčovou vlastní půlku pražské ulice Pařížská. Jenže na Moniku Štikovou dopadly její neuvěřitelné dluhy. Super.cz ji vypátral ve spodní části pražské čtvrti Dejvice, kde v jedné z firem pracuje jako vrátná!

Ten děsivý výraz v očích, ta nenávist! Monika Štiková před firmou, v které už nějaký ten pátek dělá recepční, divoce korzovala s telefonem v ruce a na všechny strany zuřivě telefonovala. Na kamerách si totiž všimla fotografa, který si na ni před její prací počíhal. A to, že je prozrazeno její tajemství, že sama je „socka“, kterým se tak ráda posmívala, tedy žena s minimálním platem a pro někoho možná i podřadným zaměstnáním, z ní udělalo nepříčetnou saň.

Na její skutečný job redakci Super.cz upozornil zdroj z firmy, v níž Štiková pracuje.

„Těžko se bude stěhovat do Spojených států, jak se snaží rozhlašovat, když teď a několik následujících dnů má službu v jedné stavební firmě jako vrátná,“ tvrdil zdroj a jeho informace se po prověření ukázaly jako pravdivé.

Třeba její práci vypátrají i exekutoři a Štikovi, kteří se údajně rozvádějí, konečně začnou splácet své dluhy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám