Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chodí spolu už téměř roky, ale stále se k sobě mají jako dva zamilovaní puberťáci. Polibky, objetí, šeptání zamilovaných vět do ouška. Přesně to se dělo, když jsme Daru Rolins (51) a Patrika „Rytmuse“ Vrbovského (47) načapali v pražské restauraci během návštěvy módní přehlídky.

Rytmus nebyl jediný, koho Dara nadšeně objímala. Zpěvačka neskrývala nadšení, když se setkala s Janou Adamcovou (52), bývalou sporťačkou a manželkou režiséra Jiřího Adamce (76), která večer spoluorganizovala. „Na přehlídku mého oblíbeného obchůdku mě pozvala Janka Adamcová, známe se už sto let. A teď se znovu potkáváme díky našim dětem, které spolu chodí do dětského fitka," svěřila se nám Dara.

Rapper dorazil na módní akci spojenou s á la carte hostinou rovnou z tréninku v posilovně, a tak potřeboval doplnit energii. „Jemu šlo ten večer o úplně jiné ’kulturní’ zážitky," směje se popová diva.

Reklama

Další články

Načítám