Hlavní obsah
Článek

To zase byla show. Přišli jsme se podívat na představení nové kolekce tenisek, a zastihli jsme modelku Míšu Štoudkovou (38) s kamarádkou, moderátorkou Nikol Moravcovou (36), jak řádí na trampolíně jako malé holky. "My jsme obě dost sportovně nadané," řekly nám svorně a hned začaly vypočítávat, jaké sporty dělají. A je jich fakt dost.

"Já byla na trampolínkách už ráno, takže to mám natrénované. A naposledy jsem zkoušela surfování, když jsem byla s přítelem týden na Srí Lance. A obě jezdíme na bruslích, chodíme do fitka a já k tomu mám ještě longboard," vypočítala Nikol. A když nám ukazovala, jak je pružná, nechtěně předvedla i z dovolené opálený zadeček v tangách.

Úmyslně pak předvedla i břicho, aby se pochlubila barvičkou, kterou si na ostrově čaje poctivě vysmažila. "Lepší už to nebude, tedy co se barvy týče, doufám, že zhubnu," svěřila Nikol, která by si před naší kamerou na trampolíně jen v prádle nebo plavkách rozhodně zaskákat nechtěla. "To by za nás obě mohla zvládnout Míša. Ta má teď super postavu," mínila Nikol.

"Musím skromně říct, že ano, takže by mi to nevadilo," smála se Míša, která kromě uvedených sportů ještě hodně běhá. "To už od školy, kdy jsem závodně běhala dlouhé tratě," upřesnila modelka a bloggerka.

Reklama

Další články

Načítám