Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co má společného Pepa Vojtek (58) s Tomášem Řepkou (50)? Oba jsou velcí milovníci tetování, oba jsou rozvedení a mají kupu dětí. A možná i proto si jsou blízcí a Pepa pokřtil fotbalistovi jeho druhou zpověď, knihu Neuhýbám.

"Tomáše jsem registroval jako fotbalistu, on mě bral jako Kabáta. Byla jen otázka času, kdy se potkáme. Stalo se a slovo dalo slovo. Je to fajn chlap," řekl Super.cz Vojtek, který v médiích sleduje i přestřelky Řepky s jeho bývalou rodinou. "Neuniklo mi to, to je jasný, ale je to soukromý život. I já si bráním soukromí a je to tak, myslím, v pořádku," vysvětluje Vojtek.

On sám knižní počin zatím neplánuje. "Párkrát mi to několik lidí nabídlo, ale nejdřív si ten život musím pořádně užít a pak možná něco napíšu. Teda pokud to nezapomenu," směje se známý milovník tetování. Stejně jako Řepka má potetované obě ruce od zápěstí až po rameno.

"Tetování je můj koníček, není to pro mě módní hit. Podle čínského horoskopu jsem ve znamení hada, jinak jsem blíženec, a všechna tetování mám ke znamení směrované. Navíc jak jsem severský typ a blbě se opaluji, tak mám alespoň jinou barvu kůže," dodal se smíchem Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám