Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Loni ve 21 letech podle amerických zákonů teprve dosáhla plnoletosti, ale na mravním vývoji mládeže už stačila napáchat více škod než Madonna během své 30 let trvající kariéry.

Miley Cyrus prodělala vskutku nečekanou proměnu. Kariéru totiž odstartovala v seriálu Hannah Montana, který si oblíbila mládež po celém světě. Country hvězdička ovšem začala během dospívání pořádně vystrkovat růžky. Ještě před dovršením plnoletosti tak předvedla výkony, za něž by se nemusela stydět ani veteránka filmů pro dospělé.

Koncerty Miley Cyrus připomínají spíše doprovodný program erotických festivalů. Zpěv jednadvacetileté rebelky je zcela upozaděn, a diváci mají díky jejím odvážným oblečkům a peprným pózám skvělý výhled na její nejintimnější partie.

K přelomové události v kariéře Miley Cyrus došlo loni v srpnu na udílení MTV Video Music Awards. Tehdy na pódiu předvedla nestydatou show a diváci se dočkali její ruky v klíně i kopulačních pohybů s Robinem Thickem.

Později se bohužel ukázalo, že nešlo o ojedinělý výstřelek, ale nový směr, jímž se mladá „umělkyně“ vydala. Na současném turné ještě více přitlačila na pilu a po laškování se Santou předvedla hromadné orgie i intimní sblížení s nadstandardně vyvinutou tanečnicí.

Je tedy jen otázkou času, kdy budou veřejná vystoupení Miley Cyrus zakázána. Než se tak stane, můžete si prohlédnout její nejpikantnější snímky v galerii.

Reklama

Další články

Načítám