Hlavní obsah
Článek

Jsou to už dva týdny, co Popeleční středou oficiálně skončila plesová sezóna. Během té letošní jsme byli svědky několika pořádných karambolů, rozhodně můžeme ale s klidným svědomím i chválit.

Podle očekávání největší parádu předvedly dámy na nejvýznamnějším plese, a to na pražském Plese v Opeře. Zde se stala bezkonkurenčně největší hvězdou Andrea Verešová. Ta předvedla v šatech od Jany Pištejové přesně to, co si taková akce zaslouží - opulentní velkou večerní vyšperkovanou do nejmenších detailů. Umírněnější, ale stále velmi efektní model předvedla stejný večer také Tereza Chlebovská (33) a futurističtější verzi plesovek oblékla také její kolegyně Renata Langmannová (37).

Na II. Reprezentačním plese Europe Easy Energy zase uchvacovala v šatech temně modrého tylu Gábina Partyšová (45). Moderátorka v modelu od Taťány Kovaříkové obstojně konkurovala nejkrásnější ženě planety Táně Kuchařové (36), která si pro tuto příležitost výjimečně neoblékla šaty od své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, ale sáhla po modelu z konfekce Karen Millen.

Reklama

Další články

Načítám