Hlavní obsah
Článek

Patricie Solaříková je ve své podstatě velmi pohledná dívka a možná právě proto se její okolí a zejména novináři zaobírají tím, že se hyzdí přebývajícími kilogramy.

Je pravda, že i Super.cz hvězdu nekonečného seriálu Ulice často bere na paškál, a když jsme se s ní tedy naposledy potkali na vyhlášení nejlepší fotoknihy roku, tak jsme se nemohli nezeptat, jak tuhle kritiku snáší. „Už to nějak neřeším, to bych musela brečet každý den," řekla Super.cz. I přes úsměv ve tváři bylo evidentní, že jí toto téma není příjemné a že by ráda na sobě některé věci změnila.

Herečka vyzkoušela už mnohé, aby se zbavila kilogramů, které nabrala během puberty. Zvýšila fyzickou aktivitu, cvičila, a dokonce se stala tváří jedné firmy nabízející krabičkovou dietu. Nic se ale nesetkalo s valným úspěchem. Kde je tedy zakopaný pes? „Já si myslím, že člověk potřebuje správný moment, kdy si řekne, že do toho půjde. Určitě tomu nepomůže nátlak okolí," řekla nám Patricie a dále uvedla: „Já si myslím, že se musí člověk zdravě naštvat a říct si: ’Už toho mám dost,’ a začít něco dělat."

Reklama

Další články

Načítám