Hlavní obsah
Článek

Kuba Ryba, baskytarista a zpěvák české pop-punkové skupiny Rybičky 48, v sobotu zkolaboval přímo během koncertu v Tišnově. Z vystoupení odjížděl sanitkou rovnou do nemocnice v Brně. Důvodem je pravděpodobně přetížení organismu a viróza.

Podle slov manažera kapely Martina Řehoře se to ale aktuálního turné pravděpodobně nedotkne. Nejbližší koncert je naplánován už na zítřek do pražského Lucerna Music Baru, kde má skupina pokřtít své páté studiové album Tohle je rock´n´roll, vy buzny.

„Kuba včera zkolaboval z celkového přetížení organismu podpořeného virózou a odmítl hospitalizaci v brněnské nemocnici, aby dal úterní koncert se křtem,“ říká zpěvákův kolega, kytarista Petr Lebeda.

Dnes by se měl Ryba podrobit vyšetřením v Brně, ale už nyní se podle Lebedy cítí mnohem lépe. O den později by měl podle svých kolegů podat plnohodnotný výkon na koncertu v Praze, kde má kutnohorská partička pokřtít desku za účasti hostů ze skupin Divokej Bill či Alkehol, kteří se na nejnovějším albu Rybiček 48 spolupodíleli.

Koncert v Praze by měl být už téměř osmistým vystoupením kapely za její dvanáctiletou historii, tak snad se bude doopravdy konat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám