Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) nafotila sérii svůdných fotek a přiznala, že je milovnicí retuše. Ve skutečnosti prý není zdaleka tak dokonalá jako na fotografiích. "Na fotkách jsem moc krásná, protože mám šikovného grafika, což je většinou fotograf. Jsem soudná, nikdo není dokonalý," řekla Super.cz Erbová, kterou prý "zdobí" pěkných pár jizev, které je potřeba na odhalených fotografiích odstraňovat.

"Mám mockrát zašívané bříško, takže mám dost jizev, které se retušují. Prsa mám zmenšená, zůstaly mi také docela velké jizvy, takže i tam je občas potřeba retuš. A mám celulitidu jako většina žen. Není mi dvacet, takže trošku ji prostě mám," přiznala sebekriticky Erbová, jejíž postava je snem většiny žen.

Erbová poprvé fotila s fotografkou Miou Mirrelli. Přinesla si sexy košilky, prádélka, ale také elegantní outfity. "Potřebuji nové promo fotky a také jde o focení pro mé občanské sdružení Vlaďka dětem. Ze setu půjdou některé snímky na obrazy, které budu dražit na svých benefičních projektech," dodala Erbová.

A jaké instrukce dostala před focením fotografka? "Nejsem tak hezká a nejsem tak mladá. To byla první informace, kterou jsem Mie řekla. A ona na to, že si s tím poradí. Ženská je upřímná, ta med kolem pusy jako muži nemaže," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám