Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpěvačka Miley Cyrus (21) je spíše než repertoárem známá pikantní show, kterou předvádí na svých koncertech. Její zadeček, který s velkou oblibou vystavuje, ovšem nebude navěky tak reprezentativním kouskem těla.

Během svých vystoupení Miley roztahuje nohy v úsporných kostýmech inspirovaných filmy pro dospělé a diváci tak mají možnost zhlédnout její tělo téměř kompletně obnažené. Nestydatá zpěvačka si stále chrání pár detailů, ale je jen otázkou času, kdy ukáže úplně vše.

Přestože jí je pouhých 21 let, už teď si je vědoma toho, že podobné vylomeniny nebude moci provozovat věčně. Při pohledu na její matku Tish (46) je více než zřejmé, že i na Miley jednou přijdou problémy, jimž čelí nemalá část ženské populace.

Během plážového dovádění v Miami si nešlo nevšimnout toho, že matka Miley Cyrus čelí celulitidě, která byla rozpoznatelná i z několika desítek metrů. Genetika je bohužel neúprosná, a tak je více než pravděpodobné, že podobně zvlněnou zadnici jednou bude mít i její povedená dcerka. Pak by snad konečně mohla dostat rozum a začít zase jen zpívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám