Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho život je jedna velká klika. Slovenský zpěvák Peter Aristone dělá kariéru v Anglii, a dokonce zaujal i ex Spice Girl Mel C, která s ním nazpívala duet Cool As You, natočila videoklip a pomáhá mu při propagaci. Vystoupila s ním i na koncertě v Londýně a teď v Praze.

„Sice nemám věk na to, abych podlehl šílenství kolem Spice Girl, ale když jsem byl na konzervatoři, pořád dokola jsem poslouchal její sólové album, byla to třetí deska, kterou vydala po rozpadu Spice Girls, a všechny písničky umím nazpaměť. Takže když mi můj londýnský producent řekl, že by byla možnost s ní spolupracovat, byl jsem nadšený," svěřil Super.cz.

Jak se ale vůbec do Londýna dostal? "Byl to takový zázrak. Se svým slovenským producentem jsme poslali moje demo nahrávky do Anglie různým producentům a jeden z nich se ozval. Odjel jsem do Londýna a natočil tam desku," vyprávěl Peter.

Ten si kvůli hudební kariéře změnil i jméno. "Původním jménem jsem Peter Čerevka, nedokážu si představit, jak by to asi Angličané vyslovovali. Před třemi lety mi jméno Aristone, což je něco jako vznešený tón, pomohl vymyslet můj kamarád," svěřil. Momentálně žije Peter střídavě v Praze a v Londýně, kde koncertuje o něco víc než u nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám