Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti dva k sobě mají evidentně hodně blízko. Herec Pavel Liška se pravidelně objevuje na divadelních prknech v muzikálu Lucie vedle krásné kolegyně Barbory Polákové (40). Sice hraje nesmělého mladíka, který tam zpívá hit Panic, a ona femme fatale hlavního hrdiny, ale v zákulisí může být vše jinak.

Oba spolu trávili spoustu času i při natáčení nového sitcomu České televize Marta a Věra. A na představení tohoto dílka pro média předvedli, že se mají opravdu rádi. Jejich kolegyně Sabina Remundová nevěřila vlastním očím, když mezi nimi před zraky fotografů došlo dokonce k polibku.

Ostatně nic tomu nebrání. Liška je rozvedený s půvabnou Kristýnou Bokovou, expřítel Polákové, herec Tomáš Měcháček, zase ohlásil rozchod přímo před kamerou Super.cz.

Sitcom Marta a Věra se odehrává v kanceláři slevového portálu, kde jsou Bára a Sabina kolegyně a Pavel jejich šéf. Nás zajímalo, jak se dámy samy vypořádávají s nákupy přes internet, a zda takové služby vůbec využívají.

"Já mám momentálně jednu horší zkušenost. Ty boty, co mám na sobě, jsem si objednala přes internet z Anglie a myslela jsem, že vyjdou na dva a půl tisíce korun. S poštovným to byl ale dvojnásobek," svěřila Super.cz Poláková. "Přes internet objednávám často, opatřila jsem tak celého ježíška. Ale ty slevové jsem ještě nezkoušela, nějak si s nimi nevím rady," dodala Sabina.

Reklama

Další články

Načítám