Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) má jen týden a něco před odletem do Dubaje, kde bude trávit celé tři měsíce. A aby se mu nestýskalo, pořídil si novou přítelkyni, kterou bere s sebou, a bude s ní dokonce i vystupovat na svých plánovaných show.

"Se Sámerem se už díky práci známe déle, ale vážnější to mezi námi začalo být teprve nedávno," prozradila Super.cz půvabná blondýnka. S novou láskou se zpěvák nechal i nově potetovat a ona do toho šla s ním. Čerstvou ozdobou na předloktí se nám také hned pochlubili.

Hanna Pekhartová zpěváka původně doučovala akrobatické kousky na jeho vystoupení, nyní už vystupují spolu. Předvedou se za týden v Praze, kdy bude mít Sámer rozlučkové vystoupení před odletem pro nejbližší přátele a fanoušky.

"Nikde jsem ještě tak dlouho nebyl. Tři měsíce jsou docela dost a v Dubaji jsou dost přísní, i co se alkoholu týče, na marihuanu budu muset úplně zapomenout, abych tam neměl průšvih. Ale co, udělám si aspoň tříměsíční detox, myslím, že mi to jen prospěje," uzavřel zpěvák, který v Dubaji plánuje natočit i nový videoklip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám