Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen praktikující modelky, jako je například Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (33), ale i další známé či méně známé tváře se pokoušejí získat job v módní televizi Fashion TV, která hledá novou moderátorku. Super.cz zjistil, že zájem o pozici projevila i maminka ročního syna Quentina a bývalá modelka Ornella Štiková (31).

"Já v modelingu začínala v patnácti. Ještě dnes si pamatuju svoji první přehlídku, byla pro jeden obchodní řetězec a uváděl ji Jan Čenský (62). Pak jsem ale pracovala většinou v zahraničí. Pro modeling mě objevila ještě Milada Karasová, byla jsem v Czechoslovak Models," svěřila.

"Vím, co to je opravdový modeling v zahraničí pro světové návrháře, a proto vím, že Mesarošová (38) by tam nedostala ani jedinou práci jako tady v ČR. A právě pojetí Fashion TV se mi v tomhle líbí, je to opravdu o módě, stylu a na úrovni, takže bych se cítila jako ryba ve vodě," vyznala se Ornella.

O tom, co napsala ve svém životopisu, aby vysvětlila, proč se na pozici hodí, se nechtěla moc rozpovídat. "Je to jen na vedení, zda se jim to bude líbit. Nechci dávat veřejně na odiv důvody, v čem jsou mé kvality. Jsou to jen informace pro televizi, ne pro veřejnost, ta se má teprve nechat překvapit," vysvětlila. My ale zjistili, že mimo jiné uvedla, že byla loni a předloni nejvyhledávanější osobou na významném internetovém vyhledávači.

Reklama

Další články

Načítám