Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes dvacetiletý herec Angus T. Jones, který už v devíti letech začal hrát v seriálu Dva a půl chlapa, se vydal cestou víry a se sitcomem, který jej nejen proslavil, ale také z něj udělal milionáře, už nechce mít nic společného.

Poprvé se o zákulisí Dva a půl chlapa nelibě vyjádřil v roce 2012, kdy uvedl, že je plné špíny, a dokonce natočil video, kde vyzýval lidi, aby se na seriál přestali dívat. Toho nyní sice lituje, ale zároveň přiznává, že svou budoucnost vidí u Boha, ne v Hollywoodu. „Nemůžete být skutečně věřícím a hrát v něčem, jako je Dva a půl chlapa. Vím, že nemohu. Neladí to s tím, co jsem se naučil a co říká Bible,“ je přesvědčen Jones, který si však ke konci vydělal za jednu epizodu 350 tisíc dolarů, což z něj udělalo jednoho z nejlépe placených televizních herců.

„Zlehčovala se tam témata, která ve skutečnosti lidi trápí. A byl jsem pokrytec, protože i když se mi spousta věcí nelíbila, pokračoval jsem v natáčení a nechal jsem si za to zaplatit,“ dodal Jones.

Reklama

Další články

Načítám