Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hokejista Jiří Novotný si opravdu uměl vybrat. Jeho manželka Zuzana se svlékla pro pánský magazín a předvedla tělo, které nenechá spát nejednoho muže.

Atraktivní brunetka by ráda dokázala, že není pouze ozdobou svého muže, a odvážnými snímky upozornila na svoji charitativní práci. Díky manželovým úspěchům je totiž dostatečně zajištěná, a tak považuje za samozřejmost pomáhat těm, kteří neměli štěstí jako ona. Díky její práci tak mají autistické děti z jižních Čech o několik důvodů k radosti více.

Život s hokejistou, který má ve své sbírce i zlatou medaili z mistrovství světa v roce 2010, ovšem přináší i komplikace v podobě neustálého stěhování. „Už to k našemu životu patří, musela jsem si zvyknout. Skoro hned po seznámení jsem se za Jirkou stěhovala do Buffala, pak jsme se stěhovali do Washingtonu, Columbusu, chvíli jsme bydleli i v Kazachstánu, a teď jsme zase v Praze,“ řekla Zuzana Novotná, která v pánském magazínu zazářila, aniž by se musela zcela svléknout. Její intimní partie patří jen manželovi.

Reklama

Další články

Načítám