Hlavní obsah
Článek

I po skončení reality show VyVolení se Lucce nevyhýbají katastrofy. Známá milovnice psů si ovšem sama ze sebe dokáže udělat legraci.

Lucka po opuštění vily shodila přebytečná kila, která si pořídila během několika měsíců plných nicnedělání a nezdravé stravy. Při venčení jí ovšem v sedacích partiích praskly kalhoty a světu tak odhalila místa, která měla zůstat tajemstvím.

Pro Lucku to byl nečekaný šok, protože své tučné období má už dávno za sebou. „Momentálně jsem na 62 kilech, což je moje normální váha. Zadek mi asi po VyVolených zůstal větší, ale je pravda, že tomu nevěnuju žádnou větší pozornost,“ řekla nám účastnice reality show, která si nedokáže odpustit milovanou čokoládu ani návštěvu fast foodu.

Kalhoty, které jí způsobily trapas, za sebou mají bohatou historii. Před Luckou je totiž nosila její kolegyně z vily proslulá silikonovým ňadry. „Jsou to kalhoty, které mi dala Zdenička ve vile. Už tam mi byly těsné, ale jelikož je mam rada a zhubla jsem, tak jsem si je vzala a při nasedání do auta nevydržely a ruply,“ dodala Lucka, která nikdy neztrácí smysl pro humor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám