Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tragickém úmrtí své dlouholeté partnerky L’Wren Scott, která podle všech dosavadních poznatků měla spáchat sebevraždu oběšením, se zpěvák Mick Jagger (80) dozvěděl v pondělí ve večerních hodinách v restauraci Coco v australském Perthu. Frontman kapely Rolling Stones krátce nato viditelně otřesený z podniku odjel. Zpěvák jako by doufal, že se z této noční můry musí každou chvíli probudit.

Jagger se ve městě na západě Austrálie nacházel kvůli plánovanému koncertu, který poté okamžitě zrušil s omluvou, že je ze smrti své přítelkyně naprosto zničený a v šoku. S devětačtyřicetiletou Scott, která se úspěšně živila jako módní návrhářka, tvořili pár od roku 2001.

Žena byla nalezena v pondělí kolem desáté hodiny dopolední oběšená na šátku uvázaném na klice dveří v koupelně. Návrhářku našla její asistentka, se kterou krátce před tím Scott telefonovala a poprosila ji, aby za ní přišla.

Podle posledních informací deníku Daily Mail se zesnulé přestalo dařit v podnikání a dostala se do dluhů. Její závazky vůči věřitelům měly vyšplhat až k šesti miliónům dolarů (118 mil. korun). Pro kdysi úspěšnou Scott, jež oblékala mnohé vlivné celebrity, to prý bylo velmi ostudné a zničující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám