Hlavní obsah
Článek

Herec Jan Dolanský ukázal, jak umí pokořit slovenské hory a zařádit si na prkně. Zamířil si totiž zajezdit na snowboardu do Jasné do Nízkých Tater i na vrchol Chopku. Svoji početnou rodinu ale tentokrát nechal doma, kromě zábavy totiž na něj čekala i práce. Konala se zde totiž předpremiéra nového českého filmu 10 pravidel jak sbalit holku, v němž si zahrál.

„Koukal jsem, jak se to tu změnilo od té doby, co jsem tu byl naposled. Musím říct, že s těmi sjezdovkami široko daleko Tatry vedou. Byl jsem zde jen jednou ještě v pubertě, byl to tehdy hodně zajímavý výlet, přijel jsem tam vlakem, opil jsem se s kamarády a pořád jsme tehdy jen popíjeli,“ vzpomíná na tehdejší veselý výlet Dolanský. I tentokrát se sklenek v místním Champagne baru ani v nočním klubu nebál. Zatímco ale na prkně se chvílemi kvůli ledovce neudržel a skončil na zemi, v hospodě to ustál.

Manžel herečky Lenky Vlasákové má hory prý moc rád a vede ke sportu i jejich děti. Největší Sofii, kterou má Vlasáková z předchozího manželství, i další tři - Amálku, Maxe a nejmladšího Johana, které mají spolu. „Max už snowboard vyzkoušel druhým rokem, Johan ještě ne, ale to přijde,“ míní Dolanský.

Dolanský byl večer i součástí delegace v nové kongresové hale v Grandu Jasná při předpremiéře snímku 10 pravidel jak sbalit holku, kde si zahrál po boku Jakuba Prachaře (40), Kristíny Svarinské nebo Matouše Rumla.

V posledních měsících se opět v médiích řešila otázka ohledně jeho falešného řidičáku, a dokonce se objevily informace, že o něj měl přijít. „Řidičák mám a auto s ním dál řídím, kdyby mě zastavil policista, tak mu ukážu platný legální řidičský průkaz, myslím si, že to vše okolo toho mého řidičáku byla jedna velká nafouknutá mediální bublina, už to opravdu nechci nějak dále mediálně rozebírat,“ prozradil herec, kterého v současné době čeká natáčení dvoudílného televizního filmu o Janu Husovi a jedné detektivky, které točí pro Českou televizi.

Reklama

Další články

Načítám