Hlavní obsah
Článek

Na velkolepém večírku u příležitosti zásnub Johnnyho Deppa s Amber Heard, jehož se zúčastnili i Marilyn Manson či Steven Tyler, nechyběla ani maminka slavného herce, která si nenechala tuto výjimečnou událost ujít.

Betty Sue Palmer by se ráda na stará kolena dočkala další veselky svého syna, který patří k nejobdivovanějším mužům celé planety, ale přesto je ve svých padesáti letech svobodným pánem. K oltáři jej nepřivedla dokonce ani Vanessa Paradis, s níž má dceru Lily Rose a syna Jacka. Tu může nyní mrzet, že se Depp s Amber Heard zasnoubil po krátké známosti, přestože ona se této pocty nedočkala ani během několikaletého soužití.

Deppova maminka v minulosti už několikrát doufala, že jí herec představí svou budoucí nevěstu. Vedle krátkého manželství s Lori Anne Allison, které trvalo pouhé dva roky, se hollywoodský fešák stačil zasnoubit s herečkou Winonou Ryder i modelkou Kate Moss.

K mamince, která má stejně jako on slabost pro výrazné obroučky brýlí, má Johnny Depp velmi blízký vztah, o čemž svědčí i tetování s jejím jménem na hercově těle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám