Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Učarovala mnoha nejen českým mužům, pro které byla idolem a námětem jejich snů. Bývalá hvězda necudných filmů Paula Wild, která si teď zásadně říká občanským jménem Pavla Nováková, se po dlouhé době objevila na veřejnosti. A pořádně překvapila. Vypadá snad ještě líp než před lety. A červenala se i při předčítání z erotického románu Posedlí syna Luďka Soboty Roberta.

Paula se objevila na křtu knížky a všechny překvapila. „Pozval jsem ji, protože je to stále kus hezké ženské. Navíc jde o herečku, která má za sebou několik desítek charakterních rolí,“ vtipkoval Robert Sobota.

Ten dal Paule přečíst kus knížky, v níž rozmlouvá masérka Pavlína se svou klientkou. Sama bývalá hříšnice se občas věnuje masážím. Jen ne těm erotickým, přesto ji text rozhodil. „Měla problém to dočíst. Vypadalo to, že se začne červenat, což bylo docela překvapivé,“ divil se autor.

„Když já čtu jenom bibli a medituju,“ pípla stydlivě Paula, která na akci prohlásila třeba i to, že dva roky žila absolutně bez intimních radovánek. Šla zkrátka do sebe, možná až moc.

Knížka Posedlí je eroticky podaný příběh o tom, jak chudá dívka ke štěstí přišla. Nebo o tom, že štěstí není třeba urputně hledat, stačí naplno žít. Najde si nás prý samo.

Reklama

Další články

Načítám