Hlavní obsah
Článek

Extravagancí přetékající šílená umělkyně Jana Kratochvílová opět šokovala publikum, když na koncertní pódium Velkého sálu Městské knihovny v Praze vtrhla jako neidentifikovatelné fluidum, jež se vynořilo z temných hlubin oceánu.

Osobitá zpěvačka, u níž nikdo neví, zda se doopravdy zbláznila, nebo si cíleně pěstuje praštěnou image, kterou umí dovést k naprosté dokonalosti, se před diváky vynořila se starobylou potápěčskou maskou na hlavě a spustila do mikrofonu proud zbrusu nových songů z desky Sound Eye Mission.

Tento hudební počin dala nejextravagantnější česká, a pravděpodobně i světová zpěvačka dohromady se svou kapelou Illuminatica Jiřího Hrubeše a na koncertě ho náležitě pokřtila.

To už ovšem děsivou potápěčskou masku sundala a donutila diváky pomyslně zalehnout do zákopů poté, co si na hlavu nasadila tank. Tímto děsuplným vesmírným modelem by se mohly na Mikuláše strašit zlobivé děti, které by tato mimozemská pekelnice jistě vyděsila mnohem víc než trapný český čertík. O tom, že svérázná interpretka hitů V stínu kapradiny či Dlouhá bílá žhnoucí kometa opravdu opět nezklamala, se sami přesvědčte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám