Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebelku mezi hollywoodskými herečkami Rose McGowan nikdy netrápila nahota ve scénáři. Svlékala se opakovaně i pro pánské časopisy jako Maxim nebo GQ, ale postupem let se zklidnila a dnes si ji mohou fanoušci užít maximálně v plavkách. A to ještě výjimečně, když ji vypátrají paparazzi nebo se ona sama podělí o nějakou dovolenkovou momentku.

Čtyřicetiletá Rose si ve středu na Instagram poslala snímek z kalifornského Desert Hot Springs, kde si užívá prázdnin. K prosluněnému obrázku ještě dodala: „Desert Hot Springs s mým spirituálním bratrem.“

Je tak otázkou, kdo a zda vůbec někdo reálný s herečkou tráví volno před jejím návratem k natáčení třetí řady mysteriózního seriálu Once Upon a Time, kde ztvárňuje postavu mladé Cory. Její manžel Davey Detail to nejspíš nebude...

McGowan si můžete pamatovat nejen z Vřískotu či seriálu Čarodějky, ale také jako bývalou snoubenku zpěváka Marilyna Mansona, s nímž v letech 1998 - 2001 tvořila jeden z nejsledovanějších a zároveň nejkontroverznějších slavných párů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám