Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Stryková, divákům televizních obrazovek známá především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se už zanedlouho stane maminkou. Stryková je v devátém měsíci těhotenství. Prvního potomka čeká s partnerem Matějem Matuškou, vnukem zpěváka Waldemara Matušky.

„Jsem v devátém měsíci a jsem doslova před velkým třeskem. A jak to snáším? Měla jsem štěstí, že jsem se celou dobu cítila dobře,“ prozradí v sobotním Volejte Novu.

Jestli pod srdcem nosí chlapečka, nebo holčičku, Jana netuší. S partnerem se rozhodli, že se nechají překvapit. „Řekla jsem paní doktorce, že to nechci vědět, necháme si to jako velké překvapení.“

Jméno tedy mají vybrané jak pro holčičku, tak pro chlapečka. „Já tvrdím, že to bude Jáchym, a můj partner Matěj čeká Aničku. Nicméně do papírů do nemocnice jsme zatím nic neuvedli. Až se miminko narodí, není vyloučeno, že ho nakonec úplně přejmenujeme,“ dodala Jana.

Reklama

Další články

Načítám