Hlavní obsah
Článek

On si fakt nedá pokoj! Jak Super.cz již před časem upozornil, srdce Ivety Bartošové (†48) chce získat podivný muž Martin K., který se ohání bohem, píše šílené básničky a chce jí vyprášit kožíšek. Když na jeho zprávy nereagovala, začal hrozně běsnit, až jsme začali mít strach o život Bartošové. A i když nám podle všeho trochu nemocný mladík slíbil, že už dá Bartošové pokoj, opak je pravdou. Iveta od něj údajně dostává stovky vzkazů a má z něj hrůzu!

Chlap, jemuž evidentně chybí láska, jen ji hledá u nepravé, si pro jistotu na sociální síti změnil profil a přijal podobu i jméno slavného hollywoodského komika Eddieho Murphyho. A už se po Bartošové opět veze!

„Mám z toho pána opravdu strach, jedná se o tvrdý stalking. Byl dokonce i u mého domu a přivezl mi kytku,“ klepe se Iveta. Muž se zatím tvrdě pustil do jejího manžela. Označuje ho za tyrana žen.

„Pan Rychtář by měl jít do vazby za urážky, které nejsou pravda, za bití žen, za ubližování fanouškům a za pos***ý život, který Ivetě připravil. Ivetko, vyhoď ho hodně daleko, prosím tě, čte ti poštu a je to pan ubohý,“ vzkázal pěnici neoblomný milovník, jenž kontaktoval i naši redakci se svými šílenými a nesrozumitelnými tezemi. Zlatý Macura!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám