Hlavní obsah
Článek

Po reality show VyVolení nic není jako dříve. Alespoň v případě Evy Feuereislové, která sice v soutěži neuspěla, ale pyšní se podstatně objemnějším dekoltem.

Soutěžící už opět žijí své všední životy, ale Eva se nevzdává snu o slávě. S novými ňadry jí narostlo sebevědomí a snaží se nové vylepšené rozměry patřičně zúročit. Aby byl výsledek co nejzřetelnější, vytáhla ze skříně odvážné šaty, které na finále VyVolených zdůraznily její nedostatky.

Teď je ovšem všechno jinak a Eva model vyzkoušela s novými ňadry, která vyplnila dříve volný prostor. Během focení pro kadeřnictví, jehož se stala tváří, prokázaly šaty v oblasti dekoltu svou pružnost.

„Focení probíhalo na letišti a v přilehlých prostorách. Využila jsem i šaty, které jsem měla na finále VyVolených. Moje prsa v nich tehdy ale zdaleka nebyla tak super jako na těchto fotografiích. Když vidím, jak mi zvětšení poprsí pomohlo, zvažuji ještě operaci nosu,“ prozradila nám Eva.

V kadeřnictví se jí před focením postarali o novou vizáž. „Majitelé salonu si mě vybrali hlavně díky mé kontroverzní povaze. Prodloužili mi vlasy a z přesušených melírů mi vykouzlili jednolitý blond odstín, abych měla image pravé blondýny. Na focení mi vykouzlili složité účesy, o kterých jsem si nikdy nemyslela, že mi budou slušet,“ dodala nadšeně Eva o nové zkušenosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám