Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Málokdo jejich vztah chápal, většina mu nevěštila dlouhého trvání. A nakonec měla pravdu. Zpěvák Aleš Brichta (64), jednooký rocker proslulý hudbou i nespolehlivostí a nezodpovědností, už netvoří pár s o pětadvacet let mladší Ninou. Zatímco on všude rozhlašuje, že ji odkopl, protože ho nutila do dítěte, mladá žena to vidí jinak. „Byl mi nevěrný!“ říká exmilenka Brichty.

„Nepřekvapuje mě, co všude roztrubuje. Chce z toho vyjít nevinně a navíc jako nešťastný chudáček. Ve skutečnosti to bylo tak, že jsem od něj odešla ze dne na den. Potvrdila jsem si totiž, s kým se to pár měsíců tahal a o koho se jednalo,“ uvedla pro Super.cz zklamaná dívka, která prý svému bývalému sprostě nadávala.

Podle ní šlo o poslední kapku. Vztah ale údajně stejně už delší dobu nefungoval. „Sbalila jsem si nejnutnější věci a kocoura a utekla ke kamarádce. V tomhle člověku jsem se strašně zmýlila, bohužel jsem ale neuposlechla rady přátel a známých, kteří mě před ním varovali. Stalo se, nabila jsem si hubu a funguju štastně i bez něho dál,“ svěřila se.

Ta expříteli téměř nemůže přijít na jméno. Prý se choval strašně a přesto dostával řadu šancí, i když prý její rodinu zklamal i v dalších ohledech.

Nina původně nechtěla ani pípnout, pak ji ale nakrklo, jak Aleš Brichta rozpad vztahu vysvětluje. „Říká překroucené lži. A to jsem ho varovala, aby si dal bacha na pusu,“ dodala zrzka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám