Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ireland Eliesse Baldwin se narodila do rodiny samých slavných herců, a tak je jasné, že dveře do hollywoodského Dolby Theatre na prestižní předávání Oscarů měla osmnáctiletá kráska otevřené. Pohledná Ireland, jejíž maminkou je nádherná Kim Basinger, tatínkem Alec Baldwin a strýci rovněž herci či producenti Stephen, Daniel a William Baldwinovi, na každoroční události nemohla chybět. Kromě toho, že odchytila ke společné 'selfie' fotografii na Twitter snad každou přítomnou celebritu, omylem předvedla i trochu víc, než jen hluboký dekolt. Vykoukla jí totiž mezi celebritami hojně využívaná nálepka, která má šaty držet na svém místě.

To se však přihodilo až na párty Vanity Fair po oscarovém večeru. Na Oscary Baldwin oblékla o poznání cudnější šaty, které jí ještě nejspíš schvalovaly doma rodiče. V krajkovém modelu vínové barvy ke krku totiž rozhodně nic podobného jako u fialové variace nehrozilo.

Ireland však zatím dává přednost před herectvím modelingu. Několik přehlídek a focení už má za sebou. Loni se upsala známé agentuře IMG Models. Svůj profesní debut v modelingu si odbyla nafocením plavkového editorialu pro New York Post, ale zkusila to už i před kamerou, a to loni malou rolí v komedii Zpátky do ringu se Sylvesterem Stallonem, Robertem De Nirem či její maminkou Kim Basinger. Mezi svými kolegyněmi z řad modelek ale Ireland doslova ční. Dorostla totiž do výšky 188 centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám