Hlavní obsah
Článek

Sedm let uběhlo od chvíle, kdy si Keisha Whitaker užívala oscarového úspěchu svého manžela Foresta Whitakera za roli ugandského diktátora Idiho Amina ve filmu Poslední skotský král. Stala se jeho ozdobou a doprovázela jej snad všude, kam se hnul. Jenže dnes zbyl z půvabné a zdravě vypadající exotické krásky pouze stín. V jednačtyřiceti letech se halí do dlouhých šatů, aby zakryla svou vychrtlost. Ovšem i z jejích znepokojivě kostnatých paží je patrné, jak vážné to s ní nejspíš je.

Odhaduje se, že Keisha během posledních pár let zhubla minimálně o patnáct kilogramů, což by podle lékařů mohlo zapříčinit vážné zdravotní komplikace.

„Je tu riziko předčasného stárnutí srdce a kostí. Nejhorší je, když váha kolísá, vytvoří to zmatek v metabolismu a je stále obtížnější zůstat štíhlý, aniž by bylo vynaloženo větší a větší úsilí. Je možné, že tohle skončí hladověním a prášky,“ uvedl lékař Fred Pescatore na adresu Whitakerovy ženy, která je rovněž herečkou.

Tento týden oslaví Keisha dvaačtyřicáté narozeniny a navzdory viditelné proměně tvrdí, že se nijak nežinýruje, co se jídelníčku týče.

Reklama

Další články

Načítám