Hlavní obsah
Článek

Známý televizní kuchaři Jiří Babica a Zdeněk Pohlreich si jdou po krku už dlouho. Doposud se vyjadřovala hlavně hvězda pořadu Ano, šéfe. Nyní ale vrací úder milovník české kuchyně, hvězda televize Nova Jiří Babica.

"Každý kuchař nějakým způsobem umí vařit. Pohlreich se dal na svoji cestu, a neznamená to, že je nejlepší na světě. Je tady řada lepších, ale nemají talent být v televizi. Je vidět, že když chcete být známý a říkat všem, že žerou blafy, musíte být o sobě totální přesvědčenec, vypadat jak Fantomas a říkat za každým druhým slovem vole," řekl Super.cz o Pohlreichovi Babica.

"Jinak je mi ukradený. Celou dobu mě uráží. Nemám rád lidi, kteří machrují. Machruje, machruje a domachruje," dodal Babica, který nemá v oblibě ani ředitele kulinářského institutu Romana Vaňka. Ani na něm nenechal nit suchou.

"Loni si dodělal kuchaře a ukazuje nám, jakej je on kuchař. To jsou lidi, kteří udělali z ostatních naprosté blázny. My všichni jsme volové, oni jediní něco umí, a dělají si s námi, co chtějí. A naše český stádo kýve a myslí si, že takhle to má být," dodal Babica.

Reklama

Další články

Načítám