Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rudá tvář Simona Cowella rozhodně neznačí rozpaky z nějaké trapné situace a už vůbec nesvědčí o jeho stydlivosti. To jen obávaný porotce pěveckých a talentových show podcenil sílu paprsků na Floridě, které se příznačně přezdívá sluneční stát. Novopečený táta Simon posledních pár dní trávil s partnerkou Lauren Silverman a jejich teprve několikadenním chlapečkem Ericem na Miami na South Beach, a takhle to dopadlo.

Dokonce ani na večeři do restaurace si Cowell nevzal košili a po promenádě se procházel jen v riflích a červený jako rak. Že by mu to však činilo nějaké potíže, to se rozhodně nezdálo. Naopak se producíroval celkem sebevědomě i před kvantem fotografů. Za jednu ruku přitom vedl Lauren tlačící kočárek a v druhé svíral vodítko s jedním z jejich jorkšírských teriérů. Paradoxem je, že druhého pejska mu vedla Cowellova expartnerka Mezhgan Hussainy, která jim dělala společnost zřejmě po celý večer. Ten Simon si to tedy umí zařídit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám