Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Deyl (39) už není tím roztomilým modrookým blonďákem, který by svým vzhledem mohl klidně konkurovat princům z pohádky od Disneyho.

Na zpěváka a skladatele zapůsobila letošní zima stejným způsobem jako na medvídka žijícího v přírodě - obalil se silnou vrstvou tuku. Je to ani ne rok, co jsme se zpěvákem dělali naposled rozhovor. V té době se ještě pyšnil vzhledem Kena od panenky Barbie. Když se ale účastnil oslavy narozenin Rádia Impuls v pražské Žižkovské věži, poznávali ho přítomní pouze po hlase. Syslí tváře, nafouknuté břicho - tohle nebyl idol dívek a žen.

„V poslední době jsem začal víc cvičit, tak to možná vypadá, že jsem větší,“ hájil se autor hitů Počítám nebo Akorát. Zpěvák je přesvědčený o tom, že jeho prostorová výraznost byla způsobena nevhodně zvoleným outfitem. „Je pravda, že jsem si oblékl svetr, ve kterém jsem asi vypadal jako medvěd, a čepice tomu nepomohla. Já jsem ale netušil, že mě budou na této akci fotit,“ říká David Deyl, který přišel na narozeniny rádia pozdravit tým lidí, se kterými spolupracoval v létě na letních táborech pro děti v rámci rádiového projektu Pošli to dál.

Reklama

Další články

Načítám