Hlavní obsah
Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55) poslední měsíce nejspíše neprožívá žádnou idylu. Pro okolní svět donedávna stabilní manželství s hercem Sašou Rašilovem (51) vzalo za své. Herecká dvojice, která před pár lety absolvovala návrat k přírodě a začala budovat rodinnou farmu na Vysočině, má před rozvodem. Sám Rašilov dokonce přiznal, že už má za Vandu náhradu.

Vanda, která zarytě mlčí a odmítá svoje soukromí jakkoli komentovat, nejspíš zažívá opravdové starosti, které se jí odrážejí i v obličeji. Mamince dvou dcer je teprve pětačtyřicet, ale už nyní má ztrhanou tvář plnou vrásek, které nepomohla zamaskovat ani líčidla.

Důkazem jsou fotky z nového televizního filmu Petra Nikolaeva Na druhý pohled, který se brzy objeví na televizních obrazovkách. Tam si Vanda zahraje ustaranou matku rodiny, čemuž vzhled její tváře jen nahrává. „Zahrát si opět postavu s intimnější psychologií mě vysloveně nadchlo, protože psychologické role ze života mě dost baví,“ řekla ke své roli Hybnerová v době, kdy o rozvodu ještě nikdo neměl ani tušení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám